Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling

Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling  (€ 85,-)  90 minuten

Deze behandeling is een prachtige aanvulling op de verschillende Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen. De behandeling bestaat al sinds 1996 als therapeutische lichaamsbehandeling.

De behandeling start met een warm voetenbad. Tijdens de behandeling wordt het lichaam gemasseerd met een lichte aanraking, geen manipulerende druk.  De massage wordt uitgevoerd met één van de dr. Hauschka bodyoliën, die een gunstig effect hebben op zowel lichaam als geest, afgestemd op wat op dat moment bij je past. In de behandeling staat, net als in de Klassieke Dr. Hauschka behandeling, ritme centraal. De ritmisch-ademende vloeiende bewegingen leiden tot ontspanning, bewustwording en geven energie. De behandeling wordt afgesloten, na 10 minuten na-rust, met een kopje thee.

De behandeling versterkt de levenskrachten, bevordert de doorstroming van lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en gezondheid van het lichaam. Na de behandeling kun je je heerlijk ontspannen en loom of juist verkwikt en vol energie voelen. Het effect is vaak nog enkele dagen voelbaar, dus een heerlijk cadeau voor wie zichzelf iets bijzonders gunt!

100x66-Lichaamsbehandeling