Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling

Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling  (€ 90,-)  100 minuten

De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling is een zachte, ritmische massage van het hele lichaam die het lymfesysteem en het immuunsysteem versterkt. Spieren ontspannen en afvalstoffen worden op een zachte manier afgevoerd. De behandeling zorgt voor een gevoel van welbehagen, doorstroomd zijn, lichtheid en balans.

Deze behandeling start met een warm voetenbad. Vervolgens wordt de lymfestroom rustig en ritmisch gestimuleerd door massage met een lichte aanraking van de rug, nek en schouders, armen en handen, benen en voeten, buik, decolleté, gezicht en hoofdhuid. De massage wordt uitgevoerd met één van de Dr. Hauschka bodyoliën, die een gunstig effect hebben op zowel lichaam als geest, afgestemd op wat op dat moment bij je past. De behandeling wordt afgesloten, na 10 minuten na-rust, met een kopje thee. Na de behandeling kun je je heerlijk ontspannen en loom of juist verkwikt en vol energie voelen. Het effect is soms nog enkele dagen voelbaar, dus een heerlijk cadeau voor wie zichzelf iets bijzonders gunt.

Wil je je immuunsysteem een boost geven? Dan adviseer ik je de Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling gedurende 6 weken 1x per 2 weken te ondergaan.

100x66-Lichaamsbehandeling